за около 60 броя:
200гр меко масло
100гр кафява захар мусковадо
100р захар
1 яйце
4 супени лъжици какао
300гр брашно
100гр марципан
100гр бял шоколад
Маслото и захарта се разбиват на пухкав крем, добавя се яйцето и се разбива отново. Какаото и брашното се пресяват отгоре и всичко се разбърква, докато се получи меко тесто.
Разточва се върху обилно набрашнена повърхност и се изрязват кръгове. В средата на всеки кръг се слага малко топче от марципан, като се притиска леко, за да се сплеска. Отгоре се слага второ кръгче от какаовото тесто и краищата се притискат леко.
Сладките се поставят в тава, покрита с хартия за печене и се пекат около 10 минути в загрята на 180°C фурна. Охлаждат се върху метална скара и след това се “напръскват” с ивици разтопен бял шоколад.