Шоколадово суфле
22 Декември 2011
18612
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
50 г краве масло или маргарин
25 г пудра захар
40 г брашно
1 жълтък
1 яйце
40 г шоколадов кувертюр (70%)
Пудрата захар се разбива с маслото с миксер в купа. Добавят се яйцата и разтопеният кувертюр, а накрая – пресятото брашно, и отново се разбива.
Сместа се разпределя в рамекини (съд за суфле), намазани с масло и брашно, и се пече 8 минути на 180 градуса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари