За тестото:
3 чаши ситно нарязани вафли
половин чаша разтопено масло
За пълнежа:
1/2 кг свежо безсолно сирене (тип Рикота или Филаделфия)
3 яйца
3 супени лъжици портокалов сок
1/2 чаша захар
1 бял шоколад
5 супени лъжици течен шоколад (Нутела)
Нарежете ситно вафлите и ги смесете с разтопеното масло. Тази смес разпределете плътно по основата и стените на тортена форма.
Разбийте хубаво сиренете с прясно млако (добавяйте го постепенно до нужната консистенция), докато се получи хубава кремообразна смес. Добавете яйцата, сока от портокал и захарта. Една чаша от тази смес заделете настрана. Заделете още малко от пълнежа, където да добавите течния шоколад. В крема от чашата добавете нарязания бял шоколад. Намажете основата с белия пълнеж, отгоре поставете пълнежа с бял шоколад. Най-отгоре изсипете пълнежа, смесен стечния шоколад. Отгоре поръсете със смлени лешници.