Шпикован език
12 Септември 2013
12235
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сварете в подсолена вода езика, обелете го и с остър нож направете нарези, в които пъхнете ивички чесън и пушени гърди. В малка тавичка сложете мазнината, шпикования език и виното, захлупете (покрийте с алуминиево фолио) и печете в умерена фурна. По време на печенето поливайте със соса. Изстиналия език нарежете на тънки филийки. Подредете в елипсовидна чиния и украсете по желание. Вместо с чесън и пушени гърди езикът може да се шпикова с бадеми, обелени и нарязани на иглички.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари