Щрудел с картофи и бекон

вход през zajenata.bg
Щрудел с картофи и бекон
admin
Добавена от: admin
3979
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

100 г бекон
30 г краве масло
75 мл сирене Проволоне
125 мл сметана
1 клонка мащерка
1 яйце
1/2 филия хляб
1 лист бутертесто
2-3 картофа
30 г краве масло
50 г сирене Проволоне
черен пипер на вкус  

Беконът се нарязва на кубчета и се запържва в масло.
Добавят се нарязаните на кубчета картофи и клонката мащерка.
От бутертестото се оформя квадратен лист.
В средата се поставя почистената от коричките филия хляб.
Филията се покрива с картофена смес и настъргано сирене, а тестото се намазва по краищата с разбито яйце.
Завива се на пакет, който се поставя върху готварска хартия в тава и се намазва с яйце.
Пече се около 30 минути в загрята на 200 градуса фурна. Готовият щрудел се нарязва на парчета.
Сметаната за фондюто се кипва на бавен огън и в нея се слагат маслото и настърганото сирене.
Овкусява се с черен пипер и се сипва в порционна чиния. Поднася се с парчетата картофен щрудел.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft