Ябълков пай, който се топи в устата-Това е една от любимите ми рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Ябълков пай, който се топи в устата-Това е една от любимите ми рецепти
10329
Ябълков пай, който се топи в устата-Това е една от любимите ми рецепти

Състав:

  • 2 яйца
  • захар - 150 г  
  • масло - 80 г 
  • мляко - 180 мл
  • брашно - 300 г 
  • бакпулвер - 5 г 
  • 3 ябълки

Рецепта:

  • Разбийте яйцата със захар, добавете разтопено масло, мляко.
  • Добавете пресято брашно, бакпулвер. Разбъркайте тестото, докато стане гладко.
  • Нарежете ябълките на големи кубчета, добавете към тестото, разбъркайте.
  • Намажете формата с масло, изсипете тестото.
  • Печете 30-35 минути при 180 ° С.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft