4 яйца
200 гр. брашно
180 гр. разтопен маргарин
150 гр. захар
2 пакетчета ванилова захар
2 супени лъжици бакпулвер
2 с.л. какао
3 ябълки
3 супени лъжици лимонов сок
За плънката:
2 пакетчета ванилов пудинг
700 мл. прясно мляко
6 супени лъжици захар
1/2 с.л. канела
Ябълките нарежете на кубчета, поръсете ги със лимоновия сок и супена лъжица захар. Разбийте на пяна яйцата със захарта и добавете разтопения маргарин, брашното и бакпулвера. Разделете сместа на две части, като в едната добавете какаото и 2-3 супени лъжици мляко. В тавичка с размери 20х30 см. разпределете частта без какаото. Ябълките разпределете върху жълтата част на сместа. Пригответе пудинга според указанията на опаковката, добавете вътре канелата и разпределете върху ябълките. След това отгоре излейте какаовото тесто и печете на 170 градуса около 40 минути.