Ябълкова фритата с макарони

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Ябълкова фритата с макарони
Ябълкова фритата с макарони
admin
Добавена от: admin
10770
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 ч. ч. сварени спагети, тънки спагети или вермичели (фиде)
1 ч. ч. яйчен заместител
2 големи ябълки (обелени и настъргани)
1 ч. ч. кондензирано мляко
5 с. л. кафява захар
1/4 ч. ч. нарязани орехи
1 ч. л. ванилия
1/2 ч. л. канела
олио
ябълково масло или кленов сироп за топинг

Смесете първите 8 продукта, с изключение на 3 с. л. кафява захар, в голяма купа.
Намажете 23-см. кръгъл тиган с олио и го загрейте на умерена температура.
Изсипете 1/3 от сместа в тигана и покрийте с капак. Пържете 4-5 мин. или докато стане светло златисто на цвят. Поръсете 1 с. л. от кафявата захар най-отгоре. Изсипете в чиния и след това отново в тигана, но от другата страна. Покрийте с капак и пържете още 3-4 мин. Сложете готовата фритата в чиния за сервиране и я пазете топла. Повторете процедурата и с останалата смес. Поръсете всяка порция с ябълково масло или кленов сироп и сервирайте веднага.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft