1 л прясно мляко
200 г захар
12 яйца
20 г желатин
1 пакет бутер тесто
1 ванилия
ром на вкус
500 гр. ягоди
Бутер тестото се разделя на 3 еднакви по размер правоъгълника, които се разстилат в тавичка и се запичат до порозовяване. Прясното мляко, половината от захарта и разбитите жълтъци се сваряват на крем. Отделно се разбиват белтъците с останалата захар до получаване на обемна пухкава маса. Белтъците се прибавят към млечния крем и се разбърква леко. Накрая се прибавя предварително разтворения на водна баня желатин. Подправя се с ванилия и ром и се разбърква отново. С този крем се намазват две от тестените кори, отгоре се подреждат изчистените и нарязани на половинки ягоди, двата пласта бутер тесто се съединяват. Отгоре се поставя внимателно третият пласт, като се внимава да не се разтече кремът и десертът се охлажда добре преди сервиране.