1 супена лъжица кленов сироп или кафява захар
2 супени лъжици балсамов оцет
1 супена лъжица зехтин
1/4 чаена лъжичка сол
Прясно смлян черен пипер, на вкус
Няколко щипки босилек
3 чаши пресен спанак
3 чаши рукола
400 гр нарязани пресни ягоди
1/3 чаша див лук, нарязан на парчета
1/2 чаша печени филирани бадеми
1/4 чаша натрошено козе сирене
Смесете в голяма купа кленовия сироп (или кафявата захар), оцета, зехтина, солта, босилека и черен пипер на вкус. В малки стъклени чаши с широко гърло разпределете предварително измитите рукола и спанак, добавете нарязаните на едро ягоди и дивия лук. Отгоре поръсете всяка порция с козе сирене и бадеми. Поднесете чашките върху поднос, в средата на който сте поставили прехвърления в подходящ съд дресинг.