Ягодово суши

22 Декември 2011
23406
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Оризът се сварява, прибавят се смесените и кипнати вода, захар и оцет и се разбърква енергично.
Омлетът се приготвя възможно най-тънък.
Плодовете се нарязват на фин жулиен.
Върху рогозка за суши се поръсва сусамът във формата на квадрат. Върху него се слага омлетът и с леко навлажнени ръце се нанася равномерно на тънък пласт от ориза. В единия край се подреждат плодовете и се завива на руло. Нарязва се равномерно на парчета и се гарнира с карамелизирания в кафявата захар кумкуат.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари