Ядеш и ревеш и не можеш да спреш. Диетата отиде, а коремчето и душата пълни

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ядеш и ревеш и не можеш да спреш. Диетата отиде, а коремчето и душата пълни
Ядеш и ревеш и не можеш да спреш. Диетата отиде, а коремчето и душата пълни
19943
Ядеш и ревеш и не можеш да спреш. Диетата отиде, а коремчето и душата пълни
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази подробна рецепта е много проста. Австрийски палачинки са един от най-известните рецепти в европейската страна. Палачинките са доста интернационално ястие, тъй като се сервират на много места. Прекарайте един час от времето си, подготвяйки най-вкусния десерт, гарантираме няма да съжалявате

 

съставки

Пшенично брашно 125 g

Яйца 5 броя

мляко 300 ml

Слънчогледово масло 1 супена лъжица

Ванилия 1 ч.

Л

сол 1 щипка

масло 70 g

захар 110 g

Сирене 150 g

извара 100 g

Заквасена сметана 5 супени лъжици

стафиди 75 гр

канела 0,5 ч. Л.

 

подготовка

В дълбока купа смесете пшеничното брашно, 2 яйца, 200 мл мляко, растителното масло, ванилия и щипка сол. Поставете тестото настрана за половин час.
Пригответе пълнежа. За да направите това, разбъркайте 50 г масло с 50 г захар. Добавете крема сиренето, изварата, 2 жълтъка, стафиди и заквасена сметана (33% мазнини) за получаване на масата. Разбъркайте всичко добре, докато се получи гладка текстура.

В отделен контейнер, разбийте 3 белтъка. След това внимателно въведете протеиновата маса в изварата. Смесете съставките на пълнежа. Изпържете тънки палачинки от тестото

Поставете пълнежа на всяка палачинка и навийте на ролка. Сега нарежете всички палачинки на две. Вземете дълбока тава за печене. Не забравяйте да я намажете с масло. Поставете палачинките във форма.Пригответе пълнежа. Разбийте 100 мл мляко, жълтък и 1 ч.л. захар. Смесете всичко добре. Излейте на палачинките

Нагласете температурата на фурната до 180 ° C. Изпращаки палачинки за печене в продължение на 30 минути.

Докато се пекат във фурната, смесете 2 супени лъжици захар и 0,5 ч. л. канела. Когато са готови, поръсете ги с тази суха смес.

 

Най-трудната част от тази рецепта е да изчакате 30 минути, докато палачинките са във фурната. Изглежда и мирише толкова вкусно, че искате да ги изядете веднага. Но си струва чакането: палачинките са просто нереално вкусни. 

 

Споделете рецептата на страницата си и оставете вашите приятели също да приготвят тези палачинки.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft