Яйчен пастет с авокадо
7 Май 2013
14691
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 връзка магданоз
1 малка връзка пресен лук – само перата
3 узрели авокадо
1 с.л. лимонов сок
4 твърдо сварени яйца
1 ч.л. сол
1 с.л. майонеза
черен пипер
Накълцайте на ситно магданоза и перата от зеления лук с помощта на кухненски робот или пасатор. Добавете обелените и нарязани на кубчета авокадо, лимоновият сок, нарязаните яйца, сол и пипер на вкус. Бъркайте всичко с пасатора, докато придобие вид и консистенция на пастет. Изсипете в купа и охладете в хладилник.
Поднесете с препечени филийки, чипс или напълнете със сместа яйчени белтъци!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари