Яйченик - бърза баница с юфка
22 Януари 2015
17680
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
8 яйца
1 кг. кисело мляко
1 пакетче юфка (или запечени кори за баница)
Млякото и яйцата се разбиват в купа. Подходяща тава се намазва с олио, юфката се разстила в тавата (запечените кори се натрошават). Отгоре се излива със сместа от млякото и яйцата и се поставя във фурната на 180 градуса. Добър апетит!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари