Яхния с пилешки дробчета и гъби
18 Октомври 2012
15914
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г пилешки дробчета
4 глави лук
200 г лютеница
300 г гъби
1 с.л. червен пипер, черен пипер, чубрица, сол, щипка мащерка
няколко капки соев сос
Слагаме в загрята мазнина почистените и измити пилешки дробчета. Намаляваме силата на огъня защото има опасност дробчетата да започнат да се пръскат. Като се позапържат малко, добавяме нарязаните гъби и подправките. Когато станат почти готови, слагаме и нарязания на ивици лук и лютеницата. Оставяме на огъня още 4-5 минути и след това ястието е готово. Поднасяме с листенца пресен босилек (или сух такъв, ако не разполагате с пресен).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари