21 Май 2012
92131
Овесени ядки
Сьомга
Авокадо
Зехтин
Ядки
Ягоди, малини, къпини, боровинки
Фасул и леща
Спанак
Ленено семе
Соя
Авокадо
Авокадо
Ако добавяте по1/4 авокадо към салатата или месото, ще намалите нивото на “лошия” и ще си добавите “добър” холестерол в кръвта.
Освен това особените ферменти, съдържащи се в авокадото, ускоряват процеса на усвояване на каротините от организма, които също са от значение за здравото сърце.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари