Кои са 10 те най-полезни храни за сърцето

вход през zajenata.bg
92095
Овесени ядки Сьомга Авокадо Зехтин Ядки Ягоди, малини, къпини, боровинки Фасул и леща Спанак Ленено семе Соя

Фасул и леща

Фасул и леща

Лещата и фасулът са богати на целулоза, омега-3 киселини и калций. Същевременно те са относително ниско калорични и могат да заменят всяка една гарнитура.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft