24 Август 2012
1835400
Банички със сирене и кашкавал
Мини бутер банички
Вкусни банички-кошнички
Банички розички
Банички на хапки
Банички с мая
Банички с бутер тесто
Банички с бекон
Мързелива баница
Триъгълни банички
Бързи сиренки
Банички с бекон
Продукти:
500 г кори за баница
зехтин
1 бр. яйце
За плънката:
200 г пушен бекон
4 бр. яйца
100 мл заквасена сметана
50-100 г пармезан
2 пера пресен лук
1 ч.л. горчица
черен пипер
Приготвяне:
Беконът и лукът се режат на дребно, може и да се пуснат в блендер, към тях се добавят сметаната, яйцата, настъргания пармезан или друго сирене по избор, горчицата и пипера и сместа се разбърква добре. Намазва се тава със зехтина (може и масло, но с бекона и яйцата в комбинация ще стане доста тежко), и в нея се нареждат навитите на рулца банички, във всяко от които са сложени по 3 лъжици плънка. Накрая се намазват с едно разбито яйце и се слагат в силно нагорещена фурна. Баничките са готови след като придобият червеникаво-кафяв цвят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари