28 Януари 2013
435848
Бутер банички с шунка
Бутер банички ролца
Бутер банички с маслинова паста
Банички с буер тесто
Бутер банички
Бутер банички с локум
Бутер банички с лук и сирене
Бутер банички със сирене
Банички с буер тесто
1 пакет бутер тесто (800 г)
150 сирене
1 яйце
Бутер тестото се размразява. Реже се на квадрати със страна приблизително 7-8 см. Сиренето се натрошава и се разбърква с яйцето. От тази смес се слага по 1 ч.л. във всеки квадрат.
Квадратите се сгъват през диагонала, краищата се натискат с вилица, а с остър нож се правят 2 малки прореза на гладката част. Така получените триъгълници се редят на малко разстояние един от друг върху пекарска хартия.
Бутер-баничките се пекат в предварително загрята фурна на 220-230 градуса до порозовяване. По желание преди печенето може да се намажат с жълтък, разбит с 1 лъжица вода, за по-хубав цвят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари