10 Декември 2011
883561
Бисквитена торта с карамел крем
Бисквитена торта с кроасани
Бисквитена торта с маскарпоне
Бисквитена торта с млечен шоколад
Торта с бисквити и крем нишесте
Бисквитена торта амарети
Бисквитена торта с крем
Бисквитена торта с банани
Бисквитената торта с ром
Бисквитената торта с ром
560 г обикновени бисквити (Пападопулус - 4 пакета)
300 г масло
250 г пудра захар
50 г какао на прах
250 г орехови ядки
150 мл прясно мляко
1 с.л. ром
Бисквитите се начупват в голяма купа на парченца с размер около 1х1 см. Маслото се стопява на слаб огън. Към него се прибавят какаото, захарта и рома. Бърка се, докато се получи гладък крем. Начупените бисквити се поръсват с прясното мляко, добавят се нарязаните на едро орехови ядки и се разбърква добре. Добавя се и масления крем. Сместа отново се разбърква внимателно и се изсипва в тортена форма. Тортата се украсява по желание и се оставя в хладилник за няколко часа. Преди консумация е добре да се остави за 10-15 минути на стайна температура.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари