10 Декември 2011
883545
Бисквитена торта с карамел крем
Бисквитена торта с кроасани
Бисквитена торта с маскарпоне
Бисквитена торта с млечен шоколад
Торта с бисквити и крем нишесте
Бисквитена торта амарети
Бисквитена торта с крем
Бисквитена торта с банани
Бисквитената торта с ром
Бисквитена торта с млечен шоколад
Бисквитена торта с млечен шоколад
220 г бисквити с орехи
100 г масло
1 с.л. мед
100 г млечен шоколад
100 г натурален шоколад
2 с.л. пудра захар
2 с.л. ром (коняк)
1 ванилия
200 мл сладкарска сметана
Смесват се смлените бисквити, разтопеното масло и меда. Дъното и стените на форма с диаметър 22-24 см се застила с фолио. Изсипва се сместа и се натиска хубаво с ръка или с дъното на купичка. Оставя се в хладилник да се охлади, докато се приготвя крема. Шоколадите се разтопяват, добавят се пудрата захар, алкохола и ванилията. Разбърква се. Сметаната се разбива и внимателно към нея се прибавя шоколадът. Изсипва се върху блата. Преседява поне 2 часа в хладилник.
Може да замените течната сметана с такава на прах с 1 пакетче
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари