Как да приготвим бисквитени торти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бисквитена торта с крем Бавария
510551

Бисквитена торта с крем Бавария

 Продукти:
бисквити закуска
сироп от компот или подсладено прясно мляко или вода
крем Бавария или друг плътен крем по избор
есенция ром и ванилия
масло за намазване на формата


 Приготвяне:
Разбива се крема по указание на опаковката, като към него допълнително се добавят есенция ром и ванилия. Намазват се с масло стените и дъното на желаната от нас форма за тортата. Нареждат се в нея ред бисквити, ред крем и така до изчерпване на продуктите, като всяка бисквита преди да се нареди се потапя за кратко в сиропа от избрания от нас компот(подсладено мляко или вода). Така сглобената торта престоява няколко часа в хладилник. Хубаво е да престои цял ден, за да е стегната. Обръща се върху подноса и се измазва с останалия крем. Декорацията е според възможностите, желанията, повода и фантазията.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft