28 Януари 2013
435848
Бутер банички с шунка
Бутер банички ролца
Бутер банички с маслинова паста
Банички с буер тесто
Бутер банички
Бутер банички с локум
Бутер банички с лук и сирене
Бутер банички със сирене
Бутер банички ролца
1/2 кг. бутер тесто
4 кренвирша
2 пакета топено сирене за сандвич (Emental и Chedar)
Какво друго ти е необходимо?
*тавичка
*фурна
*хартия за печене
Начин на приготвяне
1. Размразете бутер тестото. Нека бъде меко, но студено. 2. Нарежете на две листа бутер тесто. 3. Наредете топеното сирене по средата, едно до друго. 4. Сложете кренвиршите отгоре. 5. Завийте тестото на руло, така че кренвирша и топеното сирене да са в средата. 6. Нарежете рулото на ролца, дебели 1-2 см. 7. Можете да намажете бутер ролцата с разбит жълтък, за по-златиста коричка. 8. Наредете ролцата в тавичка с кренвиршите нагоре или с крайчето на бутер тестото надолу. 7. Печете 5-10 минути в загрята на 200-220 градуса фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари