28 Януари 2013
435848
Бутер банички с шунка
Бутер банички ролца
Бутер банички с маслинова паста
Банички с буер тесто
Бутер банички
Бутер банички с локум
Бутер банички с лук и сирене
Бутер банички със сирене
Бутер банички
бутер тесто - 450гр.
сирене - 200гр.
яйца - 2 броя
кисело мляко - 3с.л.
чубрица - 1 ч.л.
магданоз - 2 клончета, ситно нарязан
Бутер тестото се размразява до непълна готовност и се разстила. Върху него се разпределя равномерно плънката, приготвена от млякото, натрошеното сирене, едното яйце и белтъка от другото, подправките.
Тестото се навива внимателно на не много стегнато руло, за да не излезе плънката. Нарязва се на парчета с дебелина приблизително 1 см.
Баничките се подреждат в суха ненамаслена тава, намазват се с отделения жълтък.
Пекат се в силно загрята фурна на 200-220С до зачервяване.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари