24 Февруари 2013
5014639
Пловдивски бухти
Родопски бухтичи
Бухтички с кисело мляко
Бухтички с прясно мляко и жълтъци
Бързи бухти
Бухти със сирене
Лесни бухтички рецепта
Бързи бухти с кисело мляко
Бухти с фурми
Бухти с фурми
200 г фурми, 100 г бадемово брашно, 50 г конфитюр от праскови, 100 мл вишновка, 200 г брашно, 2 яйца, 1 супена лъжица олио, 1 кафена чашка прясно мляко, олио за пържене, пудра захар за наръсване
Бадемовото брашно се смесва с конфитюра. Фурмите се изчистват от костилките и се напълват с горната смес. Слагат се в съд, наръсват се с вишновката и се оставят да престоят 1 ч. От брашното, разбитите яйца, олиото и млякото се забърква гладко тесто, в което се потопяват напълнените фурми и се изпържват в сгорещено олио. Наръсват се с пудра захар и се сервират веднага.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари