24 Февруари 2013
5014678
Пловдивски бухти
Родопски бухтичи
Бухтички с кисело мляко
Бухтички с прясно мляко и жълтъци
Бързи бухти
Бухти със сирене
Лесни бухтички рецепта
Бързи бухти с кисело мляко
Бухти с фурми
Родопски бухтичи
Продукти: кисело мляко 0.500 кг (1 кофичка), яйца 5 бр., захар 200 г (1 чаена чаша), брашно 1 кг (5 чаени чаши), сода бикарбонат 5 г (1 чаена лъжичка), сол на вкус, растително масло за пържене.
В киселото мляко се разбъркват содата и захарта, а след това се прибавят разбитите яйца, солта и брашното. Замесва се тесто, по-меко от банично. От него се източват кори, дебели 0.5 см, които се нарязват на ромбове. Изпържват се в сгорещената мазнина и се поднасят топли с кисело мляко.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари