Рецепти за гофрети

вход през zajenata.bg
580185

Бързи гофрети

125 г Брашно
1 щипка Сол
2 жълтъка
1/2 пак. суха Мая
150 мл. леко топло Мляко
65 г меко Масло
1 Ванилия
50 г Захар

Всички продукти се омесват на гладко тесто, което се покрива и се оставя на топло около 45-60 мин да втаса.
През това време:
2 белтъка и 1 Ванилия се бият на твърд сняг и се добавят внимателно към втасалото тесто.
Пекат се (около 8 парчета излизат) в автомат за Гофрети и се поръсват с пудра захар.

1 2 3
4
5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft