27 Юни 2013
105637
Имамбаялдъ рецепта
Руло от тиквички и патладжани с кашкавал
Лятно ястие с патладжани
Патладжани бюрек
Печени патладжани със сметана
Печени патладжани с доматен сос
Патладжани със сирене и домати
Бързи запържени патладжани
Мусака от патладжани
Бързи запържени патладжани
2 бр. патладжани
сол
брашно за овалване
мазнина за пържене
2-3 скилидки счукан чесън
2-3 с.л. оцет
Патладжаните се измиват , почистват и нарязват на кръгчета с дебелина около 3-4 мм. Осоляват се добре и се оставят за 30 минути да си пуснат горчивата кафява вода. После се изплакват от нея, овалват се в брашно и се изпържват в сгорещена мазнина от двете страни до златисто. Чесъна се смесва с оцета и 2-3 с.л. вода. Получения дресинг се полива на тънка струйка върху патладжаните.
Ястия с тиквички
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари