10 Юли 2012
186001
Рецепта за айвар
Салата от печени чушки със сирене
Салата с паста и печени чушки
Бързи чушки с яйца и сирене
Пълнени чушки с кайма и ориз
Печени чушки рулца
Салата от пресни краставици, червени чушки и ядки
Дип с печени чушки
Бързи чушки с яйца и сирене
1 кг зелени чушки
200 г сирене
2 яйца
100 г свински пушени гърди
2 с. л.доматено пюре или 1 домат
1 ч. л. черен пипер
2 ч. л. зеленчукова подправка
магданоз
зехтин или олио
• Сиренето се натрошава.
• Прибавят се яйцата и нарязаните на кубчета гърди и обелен домат /може и да е рендосан/.
• Към сместа се включва черния пипер,подправката и наситнения магданоз.
• Чушките се почистват, след което се пълнят със сместа.
• Нареждат се в подходяща тавичка и се намасляват със зехтина.
• Фурната се загрява на 180 С.
• Бързите и лесни чушки се пекат 30-40 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари