24 Април 2017
188969
Камби с кайма и кашкавал
Вкусни пълнени патладжани с кайма
Френски сандвич с кайма и патладжан
Вкусни птичи гнезда от кайма
Вкусни домати пълнени с кайма и гъби
Тиквички с кайма
Бързи камби с кайма
Вкусно ястие с кайма, пюре и запечен кашкавал
Вкусни домати пълнени с кайма и гъби
Продукти:
За 4 порции:
4 големи домата
около 150 г кайма смес
1 глава лук
3-4 гъби печурки
около 60 г кашкавал
магданоз
сол
черен пипер
Приготвяне:
Запържете каймата като я разбърквате, за да се запържи на малки късчета.
Добавете почистените и нарязани на ситно гъби, лук, магданоз. Бъркайте.
Добавете сол и черен пипер на вкус и свалете от огъня.
На всеки домат махнете горната част и почистете вътрешността с лъжица, така че да се оформи гнездо. Напълнете с каймата четирите домата, като разпределите равномерно. Поръсете с кашкавал.
Запечете в силна фурна за около 10-12 минути.
Поднесете доматите като предястие или като основно ястие, придружени от картофено пюре например, или свежа салата.
Добър апетит!
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари