7 Май 2012
423849
Гювеч със свинско
Гювеч от тиквички
Северняшки гювеч
Пастирски гювеч
Зеленчуков гювеч
Гювеч с картофи
Гювеч с телешко
Гювеч със свинско, или телешко
Гювеч от тиквички
1 по-голяма тиквичка
1 глава лук
1 кафена чаша ориз
1 кафена чаша олио
1/2 чаена лъжичка сол
1 глава чесън
1 връзка копър
1/2 чаена лъжичка червен пипер
1 бучка краве масло
2 малки домата
малко черен пипер.
Всички зеленчуци се изчистват и се измиват. Тиквичката се нарязва на по-малки парчета и се слага заедно с нарязания лук и със скилидките чесън в тавичка. Прибавят се ситно нарязаните домати, изчистеният и измит ориз, нарязаният копър, солта, червеният пипер, черният пипер, олиото и 3 кафени чаши топла вода. Разбърква се добре и се слага в загрята фурна. Пече се 15-20 мин в силна и 10 мин - в слаба фурна. Накрая се прибавя маслото и се разбърква.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари