Диета с пиле меню трети ден
Трети ден
Закуска: 1 пълнозърнесто хлебче с 2 супени лъжици топено сирене и 1 чаена лъжичка сладко.
Предиобедна закуска: Половин банан.
Обяд: Пиле с портокали
Приготвя се по следния начин: изстисква се сокът на 1/2 портокал, другата половинка се нарязва на парченца. Счукват се 1 ч. л. семена от копър, добавя се 1 нарязана на ситно скилидка чесън и се слагат в портокаловия сок. В тази марината се накисват 100 г пилешки гърди и парченцата портокал и се оставят да престоят 1 час. Месото се изважда, посолява се съвсем леко и се изпържва в тефлонов тиган без мазнина. Нарязват се и се задушават 1 главичка фенхел (грудковата част на копъра, позната още под името резене), добавя се маринатата, слагат се и 3 маслини. След това се прибавя месото, върху него се нарежда малко нискомаслено сирене или кашкавал и всичко се задушава няколко минути.
Следобедна закуска: Половин банан.
Вечеря: сандвичи от 2 сухара, 2 листа зелена салата, 40 г нарязани пилешки гърди и 2 кръгчета пресен ананас.