Диета с пиле меню втори ден
Закуска: 125 г обезмаслена извара, смесена със 100 г репички и 1 стрък пресен чесън.
Предиобедна закуска: 1 киви.
Обяд: Пиле по френски
Приготвя се по следния начин: нарязва се на дребно 1 глава кромид лук, 1/2 зелена чушка, 1 тиквичка, 1 домат, мащерка. В съвсем малко олио се задушава лукът, след което се прибавят 80 г пилешко месо, посолява се умерено и се изважда. Към лука се добавят тиквичката, чушката, доматът и мащерката, задушават се 5 минути и след това се слагат по желание 50 г прясно сирене. Зеленчуците и сиренето се използват като гарнитура. Сервира се топло.
Следобедна закуска: Половин краставица.
Вечеря: 1 филийка пълнозърнест хляб с 1 чаени лъжички нискомаслено масло и 2 парчета бяло пилешко месо, леко запечено без мазнина.