Летни рецепти с чушки

вход през zajenata.bg
186001

Дип с печени чушки

1 буркан (около 350 г) печени чушки

1/2 ч. ч. (125 мл) печени и обелени бадеми или орехи
1/4 ч.ч. сметана
подправки (по желание)
2 скилидки чесън

• В блендер или с пасатор се смилат всички продукти.
• Смесват се със сметана.
• Дипът с печени чушки се поднася се със зеленчуци или хляб.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft