10 Юли 2012
186001
Рецепта за айвар
Салата от печени чушки със сирене
Салата с паста и печени чушки
Бързи чушки с яйца и сирене
Пълнени чушки с кайма и ориз
Печени чушки рулца
Салата от пресни краставици, червени чушки и ядки
Дип с печени чушки
Дип с печени чушки
1 буркан (около 350 г) печени чушки
1/2 ч. ч. (125 мл) печени и обелени бадеми или орехи
1/4 ч.ч. сметана
подправки (по желание)
2 скилидки чесън
• В блендер или с пасатор се смилат всички продукти.
• Смесват се със сметана.
• Дипът с печени чушки се поднася се със зеленчуци или хляб.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари