27 Декември 2012
39991
Приготвянето на храна в микровълновата
Микровълновата и млечните продукти
Само 60 секунди са необходими на микровълновата фурна...
Някои изследвания установяват...
Експерти сравняват каква част от здравословното съдържание
Микровълновото нагряване не вреди на съдържанието на витамини B1
Топлината от фурната или микровълновата печка
Експерти сравняват каква част от здравословното съдържание
Експерти сравняват каква част от здравословното съдържание на мазнините в рибата (в случая херинга) се запазват при приготвянето й в микровълнова печка и в конвенционална фурна.
Изследването не открива сериозни щети за полезните вещества на морския продукт от нито един от двата метода на готвене.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари