27 Декември 2012
39983
Приготвянето на храна в микровълновата
Микровълновата и млечните продукти
Само 60 секунди са необходими на микровълновата фурна...
Някои изследвания установяват...
Експерти сравняват каква част от здравословното съдържание
Микровълновото нагряване не вреди на съдържанието на витамини B1
Топлината от фурната или микровълновата печка
Топлината от фурната или микровълновата печка
Друго проучване предполага, че топлината от фурната или микровълновата печка може да подобри усвояването на желязо от зърнени култури. Въпреки това същото изследване установява, че микровълните ограничават количеството на цинка, което би могло да бъде абсорбирано от едни и същи зърна.
А вие какво мислите по въпроса - склонни ли сте да използвате съвременния кухненски уред?
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари