8 Януари 2012
227427
Картофена супа рецепта
Доматена супа рецепта
Спаначена супа рецепта
Зелева супа рецепта
Агнешка супа рецепта
Вкусна пилешка супа рецепта
Супа от праз с картофи
Крем супа от картофи с домати рецепта
Супа с гъби рецепта
Зеленчукова супа рецепта
Млечна супа рецепта
Супа топчета и картофи
Зеленчукова супа рецепта
Необходими продукти:
125 гр грис
2 глави лук
2 с. л. краве масло
1 връзка магданоз
1 морков
1 резен целина
сол
черен пипер
1 яйце и лимонов сок за застройката
Начин на приготвяне:
Запържете нарязания на ситно лук в маслото, прибавете почистените и нарязани на кубчета морков и целина, прехвърлете ги в дълбока тенджера, залейте ги с 1,2 л гореща подсолена вода и ги варете 15-20 мин. Запържете отделно гриса в малко масло до поруменяване и го изсипете в супата. Оставете я да поври 5-10 мин, посолете, поръсете с черен пипер, свалете я от котлона и когато изстине, я застройте. Готовата супа поръсете с магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари