Как се приготвя плакия-основни правила и рецепти

вход през zajenata.bg
103555
Зелен фасул плакия

Зелен фасул плакия

1 буркан (кутия) стерилизиран зелен фасул
1 глава лук
1 кафена чаша олио
1/2 супена лъжица брашно
1/2 чаена лъжичка сол
1/2 чаена лъжичка червен пипер
магданоз.

 Лукът се нарязва, прибавят се олиото, щипка сол и една кафена чаша вода и се задушава, като се похлупва. След десетина минути се слага брашното и се бърка 2-3 мин. После се прибавя червеният пипер, разбърква се и се залива с 1/2 чаена чаша вода. Може да се използува и сокът ат консервата. Слагат се фасулът, солта и нарязаният магданоз. Разбърква се и се оставя да ври на тих огън около 5 мин. Поднася се с кисело мляко. По желание може да се подправи със счукан чесън.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft