Как да печем зеленчуци и да станат вкусни

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Изберете подходящите зеленчуци за печене
398587

Изберете подходящите зеленчуци за печене

Първо, изберете подходящите зеленчуци за печене на скара. Можете да изберете видове, които съдържат по-малко вода, например гъби, царевица на кочан, картофи, моркови, тиквички, лук, аспержи. Измийте и почистете зеленчуците добре и да ги оставете за около 10-15 минути да изсъхнат (ако е възможно).

1
2
3 4 5 6
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft