Как да печем зеленчуци и да станат вкусни

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Най-полезният начин за приготвяне на зеленчуци
398582

Най-полезният начин за приготвяне на зеленчуци

Съществуват много методи за готвене зеленчуци. Те могат да бъдат сварени във вода (включително и с други съставки за вкус), изпържени или печени. При предишните методи на готвене, разтворимите витамини в зеленчуците се губеха – например при варенето. Варенето на зеленчуци освен това е бавен процес и отнема време. Когато пържим зеленчуците пък, увеличаваме приема на калории. Най-добрият начин да се запазят хранителните вещества в зеленчуците е да се изпекат както трябва.

1
2 3 4 5 6
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft