26 Декември 2012
161395
Пържоли с майонеза на фурна
Котлети с топено сирене
Ирландски пържоли
Телекшо с шунка
Руло Стефани за Нова година
Котлети с гъби
Свинско филе задушено
Пържола с плънка
Свинско филе с домати и лешници
Ирландски пържоли
4 пържоли от свинско месо – обезкостени
2 големи глави кромид лук
2-3 ябълки
8 парченца карамфил
сол
черен пипер
1 ч. л смес от мащерка, босилек и риган
1 чаша сухо бяло вино
Приготовление:
Пържолите се подреждат в средата на тавата. Между тях и от едната им страна се поставя едро нарязаният лук, а от другата резенчетата ябълки.
Карамфилът се поставя между ябълките. Посолява се добре със солта и пипера, а сместа от подправките се наръсва върху лука, добавя се виното. Покрива се с фолио и се пече в умерена фурна около час и половина. След това фолиото се отстранява и се допича още 15-20 минути до готовност и придобиване на кафяв цвят. За гарнитура могат да се сервират картофи или ориз.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари