Нова година рецепти за пържоли

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско филе с домати и лешници
161380

Свинско филе с домати и лешници

300 г месести домати
1 гл. кромид лук
малка червена люта чушка
550 г свинско филе
сол
черен пипер
2 с. л. олио
60 г осолени лешници
60 г черни маслини без костилки
1 зърно карамфил
½ канелена пръчица
175 мл бистър бульон
550 г дребни картофи
1 с. л. разтопено масло

Приготвяне:
Изплакнете филето под течаща вода, подправете го със сол и черен пипер и го запечете от двете страни в нагорещено олио. След като стане готово го извадете и го оставете на топло. Обелете доматите като махнете семките и ги нарежете на четвъртинки. Махнете семките и нарежете лютивото чушле и лука. В същата мазнина от филето изпържете лешниците и прибавете към тях доматите, чушлето и лука. Нарежете на едро маслините, прибавете ги и тях заедно с канелата и карамфила. Подправете и оставете яденето да се задуши за 10 минути. След това прибавете бульона, оставете да къкри отново за още 10 минути и прибавете филето. Похлупете и оставете ястието да се готви 25 минути. През това време обелете картофите, измийте ги и нарежете. Изпържете ги за 20 минути в маслото и ги подправете. Сипете месото заедно със соса, като по желание може да украсите чиниите с листо от риган. Картофите поднесете отделно като гарнитура. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft