Консервиране на кайсии

вход през zajenata.bg
469054

Кайсии сладко

3 кг. кайсии
1 кг. захар
1 пакет Гелфикс 2:1 на Др. Йоткер
100 мл. вода

Приготвяне:
Почистете кайсиите и ги нарежете на четири. Поставете ги в подходяш съд, в който ще варите сладкото и прибавете водата. След като сместта заври добавете Гелфикса,който предварително сте смесили с 1 с. л. захар. Когато сладкото започне да се сгъстява прибавете цялото количество захар и оставете на слаб огън да ври докато се сгъсти. Може да отстраните пяната.Още топло напълнете в бурканчетата и затворете с капачките. Обърнете бурканите с капачките надолу за да изстинат и по този начин ще вакумират добре. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft