29 Февруари 2012
367660
Не употребявайте за сладкиши яйца, токущо извадени от хладилника
Добре втасалото тесто трябва да удвои обема си
Какво да направим, за да има аромат сладкиша
Когато намазвате сладкиши с жълтък сложете няколко капки олио в него
Преди да поръсите сладкиша с пудра захар, намажете го с масло
Ако искате да не потънат стафидите в тестото, овалвайте ги в брашно
Кексът става пухкав, ако сложите пудра вместо кристална захар
Ядките са по-ароматни преди замесване на тестото
Как да не се напука глазурата приготвена от блокче шоколад
При печене на тестени изделия не отваряйте фурната
За да разрежете тортения блат, използвайте обикновен конец
Какво да направим ако тестото с маята на се вдига
Глазираните бадеми са чудесна украса за торти
Твърдо замесеното тесто
Когато пържим тестени продукти
Преди добавяне на сода
Когато искате да разбиете сметана с миксер
Когато приготвяте сиропи
За да не попиват пържените десерти
Какво да направим, за да има аромат сладкиша
За да има приятен аромат сладкишът , намажете формата с масло, в което сте сложили малко ванилия.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари