За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кексът става пухкав, ако сложите пудра вместо кристална захар
29 Февруари 2012
367734
Не употребявайте за сладкиши яйца, токущо извадени от хладилника
Добре втасалото тесто трябва да удвои обема си
Какво да направим, за да има аромат сладкиша
Когато намазвате сладкиши с жълтък сложете няколко капки олио в него
Преди да поръсите сладкиша с пудра захар, намажете го с масло
Ако искате да не потънат стафидите в тестото, овалвайте ги в брашно
Кексът става пухкав, ако сложите пудра вместо кристална захар
Ядките са по-ароматни преди замесване на тестото
Как да не се напука глазурата приготвена от блокче шоколад
При печене на тестени изделия не отваряйте фурната
За да разрежете тортения блат, използвайте обикновен конец
Какво да направим ако тестото с маята на се вдига
Глазираните бадеми са чудесна украса за торти
Твърдо замесеното тесто
Когато пържим тестени продукти
Преди добавяне на сода
Когато искате да разбиете сметана с миксер
Когато приготвяте сиропи
За да не попиват пържените десерти
Кексът става пухкав, ако сложите пудра вместо кристална захар
Кексът става осбено пухкав , ако замесите тестото с пудра захар вместо с кристална.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари