14 Май 2012
103555
Какво е характерно за плакията
Кои са основните начини за приготвяне на плакия
Кои подправки са характерни за плакията
Кога е подходящо да се приготвя плакия
Бял боб плакия
Тиквички плакия
Бяла риба плакия
Зелен фасул плакия
Картофи плакия
Какво е характерно за плакията
Вкусна плакия се получава с добавка на месо от риба. Характерно за технологията на приготвяне на плакиите е, че брашното и мазнината се прибавят в ястието през време на варенето без предварително запържване, което позволява да изпъкне специфичния вкус на основния продукт. Като допълнителен продукт в повечето плакии се добавят моркови и целина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари