Общи съвети за готвене

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да запазим рохкав ориза
121990

Как да запазим рохкав ориза

За да бъде свареният ориз рохкав и със запазен цвят, той се вари във вряща подсолена вода, към която са прибавени няколко капки лимонов сок или разтворена във вода лимонена киселина. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft