9 Септември 2012
121979
Защо да не изплакваме ориза след готвене
Как да запазим рохкав ориза
Защо да не разбъркваме ориза при готвене
Как да сварим по-бързо фасул, грах, леща
Защо да прибавяме масло към яденето
Как да направим успешна запръжка
Какво масло да използваме при запържване
Как да запазим вкусовите качества на лука при готвене
Как да не пръска мазнината при пържене
С каква мазнина да пържим най-добре
Как да сварим по-бързо фасул, грах, леща
За да се сварят по-бързо варивата (фасул, леща, грах), след като се изчистят и измият, да се залеят със студена вода и се оставят да киснат 5-6 часа или една нощ. Варят се като се залеят със студена или хладка вода. Когато кремсупата стане по-рядка, за сгъстяването и се прибавя сух бял хляб, накиснат в част от супата и претрит през цедка.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари