25 Април 2012
175493
Как да направим тестото пухкаво и леко
Как да отстраним вкуса на свинска мас
Как да предпазим от прегаряне курабиите
Как да разберем дали са готови кнедлите
Как да не поемат много мазнина тестените продукти при пържене
Как да запазим по-дълго козуначена мая
Кога може да се реже блатът
Кога може да се обърне опечения кейк
Как да премахнем полепналото тесто
Как да махнем излишната мазнина, когато пържим
Как да направим тестото пухкаво и леко
Тестото за кейк или торта става пухкаво и леко, като се разбива с широка дървена лъжица.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари