25 Април 2012
175482
Как да направим тестото пухкаво и леко
Как да отстраним вкуса на свинска мас
Как да предпазим от прегаряне курабиите
Как да разберем дали са готови кнедлите
Как да не поемат много мазнина тестените продукти при пържене
Как да запазим по-дълго козуначена мая
Кога може да се реже блатът
Кога може да се обърне опечения кейк
Как да премахнем полепналото тесто
Как да махнем излишната мазнина, когато пържим
Как да разберем дали са готови кнедлите
Тестени топки като галушки, кнедли и др. се варят, като се пускат в силно вряща подсолена вода. Счита се, че са сварени, когато изплуват на повърхността.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари